Meest gestelde vragen

Klopt het dat aan de deelnemers van De Borreltas de gewone consumentenprijs wordt betaald zodat zij maximale steun ontvangen en dat de tas dus zonder verder winstoogmerk door De Borreltas wordt samengesteld? Ja dat klopt.

Klopt het dat De borreltas een initiatief is van Hiske Versprille, de culinair recensente van de Volkskrant? Ja dat klopt, Hiske heeft De borreltas bedacht tijdens de 'intelligente lock-down 2020' om zo haar favoriete leveranciers steun te bieden en te helpen met overleven.

Ik heb een borreltas besteld. Waar en hoe laat kan ik deze ophalen? De ophaaldag staat in je e-mail bevestiging en dat is gewoonlijk op vrijdag tussen 14.00u en 19.00u bij De Pasteibakkerij in Zuid (Hoendiepstraat 2).

Kan iemand anders mijn borreltas ophalen? Jazeker, stuur de e-mail bevestiging van je bestelling even naar diegene door, zodat die getoond kan worden bij het afhalen.

Kan ik iets uit de tas bijbestellen en samen ophalen met De borreltas? Wellicht! Neem contact op met Déborah en zij zal kijken wat er mogelijk is.

Waarom krijg ik een tijdslot mee? Het tijdslot wordt meegegeven zodat niet iedereen op hetzelfde moment bij het ophaalpunt staat. 

Ik heb een tijdslot gekregen bij de e-mail bevestiging. Kan ik mijn borreltas ook op een andere tijd ophalen? Het tijdslot moet een grove verdeling in opkomst generen. Indien het tijdslot onhandig uitkomt, dan kan je ook op een ander moment tussen 14 en 19 uur komen en je hoeft niet per se door te geven wanneer.

Kan ik De Borreltas een dag later ophalen? In beginsel is de ophaaldag op vrijdag. Dient er zich een onvoorziene omstandigheid aan en red je het niet om op vrijdag te komen, kan je de tas op zaterdag ophalen. Laat dit even aan Déborah weten.

Kan ik een aanpassing in de tas doen? Nee helaas, dat is in beginsel niet mogelijk. 

Kan ik mijn borreltas ook elders dan bij De Pasteibakkerij ophalen? Nee helaas, dat is niet mogelijk.  

Wordt De borreltas ook bezorgd? Nee helaas, De borreltas kan niet worden bezorgd.